Functionare si Beneficii


Aquaplant Beneficii

Care sunt beneficiile AquaPlant?

Reduce costurile de de udare deci nu se face risipa de apa doar economie

Imbunatateste rata de crestere a plantelor deci este eficient

Protejeaza impotriva daunatorilor si impotriva conditiilor de clima nefavorabile

Este foarte usor de utilizat si instalat deci nu este nevoie de o echipa specializata pentru montarea lui

Aquaplant se poate refolosi atunci cand radacinile arborelui ajung la panza freatica.

Poate fi folosit la orice fel de planta, inclusiv plante ornamentale, arbusti, pomi fructiferi sau arbori.

Este o solutia optima de a asigura irigarea plantelor cat sunteti pelcati pentru o perioada indelungata de timp, intrucat odata ce ati umplut bazinul, sistemul de picurare functioneaza timp de o luna fara a necesita supraveghere sau asistenta.

Din ce este confectionat si cum functioneaza Aquaplant?

Aquaplant este confectionat dintr-o folie de plastic de calitate superioara care rezista la vant puternic, protejeaza planta de razele Ultra Violete, dar si care protejeaza impotriva parazitilor, rozatoarelor si a altor animale. Montajul acestui sistem de auto-irigare se realizeaza cu ajutorul a 3 rigle de lemn aranjate in forma de triunghi.

Folia de plastic aferenta formeaza un bazin care poate fi incarcat cu 20-30 litri de apa care va curge printr-un tub direct la radacina plantei astfel incat sa ofere zinic necesarul de apa pentru o planta. Volumul de apa care ajunge la radacina este reglabil astfel incat veti sti tot timpul cand trebuie umplute bazinele cu apa.

Cand se utilizeaza AquaPlant?

Utilizati aquaplant din momentul in care se face plantatia si veti observa diferenta. Fara sisteme de irigat electrice puteti realiza o crestere rapida a plantei. Aquaplant se poate utiliza pana cand radacinile plantei ajung la panza freatica si nu mai este nevoie de irigare. Aquaplant poate fi refolosit pentru alte plantatii datorita materialelor de calitate din care este confectionat.